Cât de important este un web hosting bun pentru e-commerce?

5 min read

[ad_1]

Mai ales în ultimul an, lansarea unui magazin online a devenit vitală pentru supraviețuirea afacerilor. Însă, condiția principala pentru a avea succes, este că magazinul online să ofere o experiență cât mai plăcută clienților care îl vizitează. Din acest motiv, este vital că provider-ul de gazduire web să fie ales cât mai atent. Site-urile de e-commerce au nevoie de un hosting dedicat și performant care să ofere vizitatorilor avantaje precum siguranță, viteză de încărcare mare dar și o experiență cât mai bună. Prin intermediul serviciilor de găzduire domenii web ireproșabile vei avea de câștigat din mai multe puncte de vedere. Așadar, pentru a evita orice neplăcere iată care sunt cei trei piloni prinicipali ai unui serviciu de calitate:

Performanță serviciului deweb hosting

Navigarea clienților într-un magazin online trebuie să se desfășoare cât mai ușor cu putință, motiv pentru care serverul pe care este găzduit website-ul trebuie să aibă o performanță cât mai bună. Un utilizator care așteaptă foarte mult pentru că o pagină să se încarce este din start un client pierdut iar acest lucru creează un impact negativ asupra bunei funcționari a site-ului. De asemenea, încărcarea greoaie a paginilor se reflectă și în profiturile companiei.

Fiabilitatea

Un alt aspect major care trebuie să fie avut în vedere în alegerea serviciului de găzduire web este fiabilitatea. Website-ul trebuie să fie disponibil 24/7, să se poată naviga cu ușurință, meniul să fie intuitiv și funcțional. Erorile sau nefunctionalitatea pot conduce potențialii clienți la concurență și astfel să rezulte pierderi semnificative.

Securitatea

Este foarte important să alegi o companie de web hosting care are o reputație bună pe piață și să aibă o oferta excelență pentru găzduirea site-ului tău web. Mai presus de toate, să ofere posibilitatea de a oferi siguranță clienților tăi atunci când își introduc datele personale. Mulți provideri de web hosting pun la dispoziția clienților lor certificate SSL prin care proprietarul website-ului poate să garanteze utilizatorilor siguranță pentru achizițiile pe care urmează să le facă. Acest lucru poate să câștige încrederea clienților și să îți ofere un avantaj competitiv. Așadar, caută acele servicii de web hosting care oferă performanță, fiabilitate și securitate pentru a aduce un câștig real în afacerea ta. Împreună cu un design responsive și atractiv, o platforma bine optimizată, conținut actualizat și promovare eficientă, îți vor aduce rezultatele dorite în scurt timp.

Celor ce nu sunt familiarizați cu terminologia, un server VPS (Virtual Private Server, așa cum s-ar desfășura acronimul sau, așa cum mai este el numit, server virtual) este  o mașină virtuală, după cum îi spune și numele, care beneficiază de propriul său sistem de operare, funcționând independent. Se poate spune că, la o primă vedere, există anumite asemănări între noțiunea de servere VPS și noțiunea de servere dedicate. Ceea ce este cu adevărat important, în cazul  gazduire VPS este că beneficiarul său poate să-l configureze după bunul său plac, cât și în funcție de ceea ce are nevoie să facă cu acesta, după cum veți afla mai departe.

Așadar, de ce ai alege un vps romania în detrimentul altor variante? Pentru că ții la afacerea ta și-ți dorești ca totul să meargă cheie, fără să întâmpini probleme. Cu toate că nu există diferențe extraordinar de mari între serverele VPS și serverele dedicate, există o diferență notabilă între serverele shared și acestea, în cazul primelor menționate, utilizatorul nebeficiind de atât de multă siguranță sau de atât de multă putere de a personaliza respectivul server, ca în cazul serverelor virtuale (VPS).

Totodata, pe zi ce trece, blog-urile au devenit o componentă esențială a afacerilor din mediul online și nu numai. Acestea pot să fie pe teme și domenii diferite iar un blogger se asigura că în permanentă conținutul este actualizat și prin intermediul blog-ului se stabilește o punte de comunicare cu vizitatorii sau, de ce nu, cu potențialii cumpărători. Alegerea de domenii .ro trebuie să se facă inspirat. O bună parte din bloggerii din mediul online folosesc subdomenii gratuite oferite de platforme precum WordPress. Însă, pentru a asigura o prezența profesională în mediul online, un blog are nevoie de un domeniu web propriu si gazduire wordpress.

Atunci când începi un blog trebuie să iei în considerare și posibilitatea de a fi transformat într-un brand iar atunci numele domeniului ales trebuie să fie cât mai reprezentativ și original. De regulă, serviciile de hosting includ și posibilitatea de a înregistra gratuit sau contra unei sume modice un nume de domeniu web. Această investiție merită să fie făcută chiar dacă peste câțiva ani, renunți la blog sau îl transformi într-un brand. Un nume de domeniu web propriu oferă avantajul de a fi indexat de motoarele de căutare și să se genereze mai mult trafic întrucât un număr mare de utilizatori caută pe Google informații. În plus, atunci când beneficiezi de un serviciu plătit precum cel de găzduire web, avantajul este acela că poți să gazduiesti într-un singur loc domeniul și subdomeniile contului, să instalezi pe platforma orice soft dorești, să personalizezi totul după bunul plac, totul, desigur, în limita pachetului de servicii ales. Alege servicii de gazduire web de la WebTeam si vei beneficia de o multitudine de optiuni gratuite la preturi super avantajoase.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari