EXCLUSIV: CUM este posibil asa ceva?!?! Palatul Culturii din Ploiesti NU are nicio inscriptie cu celebrii sai arhitecti!

1 min read

[ad_1]

Cum este posibil AȘA CEVA???

Sincer, noi știam, dar avem acum și DOVEZI: Nicăieri, la exterior, LA NICIO INTRARE… principală sau secundară a PALATULUI CULTURII din Ploiești- clădire monumentală ce poartă semnăturile legendarilor arhitecși Erbnest Doneaud și Toma T. Socolescu, NU există vreo inscripție cu numele acestora.

DE CE??? Din delăsare, din… ingoranță, din neștiință sau pur și simplu pentru a pune în umbra munca și harul unor profesioniști ce și-au prefăcut truda în ARTĂ?!?!

CUM ESTE POSIBIL AȘA CEVA???

Oare… numele celor doi arhitecți umbreau plăcuțele instituțiilor ce își au lăcaș azi în Palatul Culturii, urâțeau, cumva capodopera acestora, erau prea greu, prea mare… filosofie să fie scrise cele două nume undeva, la vedere?!?!?!  

Articolul EXCLUSIV: CUM este posibil asa ceva?!?! Palatul Culturii din Ploiesti NU are nicio inscriptie cu celebrii sai arhitecti! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari