Protejați Iphone-ul cu o husă pe măsură

4 min read

[ad_1]

Telefoanele sunt în centrul activităților noastre zilnice. Fie că e vorba despre interes de serviciu sau despre timpul liber, telefonul are un rol important în mare parte dintre activitățile pe care le facem. Cu toții ținem la telefoanele pe care le avem și ne dorim să le oferim cea mai bună protecție care există, pentru a ne bucura cât mai mult timp de ele. Dar cum putem fi siguri că am făcut alegerea potrivită?

Ce caracteristici trebuie să aibă o husă bună pentru telefon?

Să vorbim în primul rând despre materialul din care e făcută husa. Acest material trebuie să fie rezistent ca să facă față cât mai bine tuturor șocurilor la care este supus. Asta înseamnă că, în cazul în care scăpați telefonul, lovitura nu va fi transmisă și la dispozitiv.

Protecția interioară este o altă caracteristică. Asta înseamnă că interiorul husei este căptușit cu o microfibră care nu lasă mizeria să se miște. În caz contrar, spatele telefonului se va zgâria.

O altă caracteristică importantă este designul pe care îl are. Ar trebui să fie de așa natură încât să fie complet închis și părțile laterale să nu fie expuse. Asta înseamnă că telefonul nu va putea fi zgâriat și nici nu va avea părțile laterale deteriorate.

Ce tipuri de huse sunt disponibile?

Începem cu husele de telefon transparente. Acestea sunt, de cele mai multe ori, confecționate din silicon și sunt moi, flexibile și oferă o protecție bună telefonului. Aceste huse sunt poate cele mai faimoase huse iphone. Dacă utilizați o astfel de husă, luați în considerare și un capac de sticlă securizată.

Husele din plastic pentru iphone sunt ușoare și fiabile. Nivelul de protecție pe care îl oferă este unul decent. Au o serie de avantaje, cum ar fi că se găsesc în multe magazine, nu sunt costisitoare și au o durată lungă de viață. Dezavantajele sunt că pot fi alunecoase în mână, sunt predispuse la zgârieturi și se pot rupe.

Husa flip este poate una dintre cele mai recunoscute carcase pentru protecția completă a telefonului. Cele mai multe huse de acest tip au și un strat de protecție încorporat în interior. Vin pentru diferite variante de buget și sunt în mare parte din cazuri, confecționate din piele. Închiderea acestora se realizează cu o clapă cu nasture sau cu magneți. Nivelul de protecție este mare și durata de viață este lungă.

Husele de metal sunt în general confecționate din aluminiu sau din alt aliaj ușor. Pot fi mai grele decât restul huselor, totuși nivelul de protecție oferit este maxim. 

Husele din fibră de carbon pentru iphone sunt un alt tip de huse. Acestea oferă un aspect deosebit și unic. Au o aderență bună și sunt ușor de ținut, fiind confecționate folosind fibră Kevlar de înaltă calitate. 

De ce ar trebui să vă luați o husă pentru telefon?

În primul rând pentru protecția dispozitivului. Folosindu-l toată ziua, șansele ca să îl scăpați din mână sau să îl puneți în contact cu o suprafață dură sunt mari. O husă vă va ajuta să treceți cu bine peste evenimente mai puțin plăcute și, astfel, să vă scutească de cheltuieli neprevăzute.

În al doilea rând, pentru aspect. Sunt anumite tipuri de huse care vă vor face telefonul să arate bestial. Să luăm exemplul huselor de piele. Acest material denotă eleganță, așa că veți face o impresie bună oriunde ați merge. 

Alegerea husei este, înainte de toate, o opțiune personală. Cu informațiile pe care le aveți acum la îndemână, procesul de selectare ar trebui să fie mai simplu. Important e ca telefonul dumneavostră să fie protejat astfel încât să puteți să îl utilizați la capacitate maximă în fiecare moment. 

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari