ACCIDENTE GRAVE in lant, pe A3. Din pacate, primul s-a soldat cu decesul unui sofer de TIR

2 min read

[ad_1]

Sâmbătă dimineață, puțin înaintea orei 7.00, o nouă tragedie rutieră s-a produs… în Prahova, nu departe de Ploiești!

Mai exact, evenimentul a avut loc pe Autostrada A3, în zona Bărcănești, din cauze aflate momentan în cercetare, șoferul unui TIR a scăpat control direcției, a izbit violent separatoarele de sens, trecând apoi și peste benzile de pe sensul opus (ccea ce implică o viteză destul de mare).

Drept urmare, cabina camionului de mare tonaj a fost complet distrusă, șoferul rămânând încarceratîntre fiarele contorsionate. Din nefericire, în ciuda eforturilor echipei de descarcerare ale ISU pentru a-l extrage și a-l resuscita pe bărbat, acesta nu a mai rezistat, fiind declarat decesul Victima avea aproximativ 40 de ani.

ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Culmea, așa cum au transmis polițiștii, în timpul intervenției la această nenorocire, din cauza neatenției și a neadaptării vitezei în zona primului accident, pe carosabilul acoperit de ulei și resturi ale camionului accidentat, s-a produs un alt eveniment rutier, o autoplatformă și o dubiță intrând în coliziune.

În cele două mașini se aflau șoferii și alți 7 pasageri în dubiță. În urma impactului, o victimă a fost rănită în acest al doilea accident.

Cauzele sunt cercetate în continuare de Poliția Autostrăzi. Se circulă îngreunat pe sensul Ploiești București al Autostrăzii A3.

Articolul ACCIDENTE GRAVE in lant, pe A3. Din pacate, primul s-a soldat cu decesul unui sofer de TIR a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari