Cum să te pregătești de Black Friday?

4 min read

[ad_1]

Ești entuziasmat de reducerile care vor urma în perioada de Black Friday și vrei să afli toate ponturile pentru a te pregăti cât mai bine de acest eveniment? Sau poate abia descoperi lumea cumpărăturilor online și vrei să știi din timp cum să fii pregătit de perioada aglomerată plină de reduceri și oferte cu care ne întâmpină Black Friday 2022? Indiferent care este categoria de cumpărător cu care te identifici, acest articol îți vine în ajutor cu sfaturi care să te pregătească cât mai bine pentru Black Friday, cel mai așteptat și popular eveniment de reduceri din an.

Care sunt principalii pași de urmat în pregătirea pentru Black Friday?

Pregătirea pentru Black Friday necesită puțin efort, dar îți garantăm că se va merita, deoarece vei putea să te bucuri de produsele dorite la prețuri reduse. Mai jos găsești principalii pași de urmat pentru o pregătire cât mai bună.

1.  Alege din timp produsele dorite

Fie că vrei să îți cumperi un telefon, fie că vrei o mașină de spălat nouă sau orice altceva, îți recomandăm să pregătești din timp o listă cu produsele dorite, precum și cu magazinele în care le găsești. Așa îți va fi mult mai ușor să faci o comparație de preț și de oferte și te vei asigura că nu te lași furat de mulțimea de oferte care vor părea irezistibile.

2.  Urmărește ofertele din piață

După ce ți-ai stabilit lista de produse, încearcă să îți faci un centralizator în care să notezi variațiile de preț din fiecare magazin în care găsești articolul ce te interesează. Cu lista deja făcută, în perioada de Black Friday îți va fi mult mai ușor să vezi diferența de preț, dar și ce comerciant oferă reducerea cea mai bună.

De ajutor în această situație este să îți faci cont din timp pe site-urile de interes. Poți adăuga produsele în coș sau pe lista de favorite, iar în acest mod le vei putea urmări direct la sursă. Totodată, poți apela la ajutorul unor site-uri de specialitate, acolo unde poți vedea lista tuturor magazinelor participante la Black Friday.

3.  Stabilește bugetul

După ce ai stabilit lista de produse care te interesează, precum și magazinele de unde le poți cumpăra, a venit timpul să îți stabilești bugetul de cumpărături. Cu siguranță te-ai gândit deja la o sumă pe care ești dispus să o investești în cumpărăturile de Black Friday, dar te ajută destul de mult să împarți bugetul pe categorii de produse, în funcție de importanță, dar și de fluctuația prețului de până atunci. De exemplu, dacă ai de ales între două produse care au valori asemănătoare, fie alegi produsul de care ai nevoie cel mai urgent, fie, aflat în miezul evenimentului, vei alege produsul care beneficiază de cea mai mare reducere.

Ce mai trebuie să știi ca să fii cât mai bine pregătit de Black Friday?

Pentru a te pregăti cât mai bine de Black Friday, pe lângă sfaturile de mai sus, îți recomandăm să urmărești site-uri care te țin la curent cu toate reducerile și campaniile care se desfășoară în mediul online, inclusiv cu informații legat de ce vouchere și coduri de reducere poți folosi pentru a beneficia de oferte extra.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari