Bate gongul Festivalului International de Teatru pentru Copii si Tineret Imaginarium

3 min read

[ad_1]

SĂRBĂTOARE DEPLINĂ: Marți începe cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret Imaginarium!

Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” își invită micii spectatori, dar și pe cei cu… suflet de copil, să ia parte la cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de teatru pentru copii și tineret Imaginarium.

Timp de 6 zile, în cele 2 săli de spectacol ale Teatrului, precum și în spații neconvenționale, vor putea fi văzute spectacole prezentate de renumite teatre din țară, dar și de companii de peste hotare (Spania, Italia, Slovenia).

Programul Festivalului este următorul:

Marti, 27 septembrie:

– ora 10.30, sala Teatrului de Animatie „Imaginario”: BUCLE AURII, o producție a Teatrului de Animație pentru copii și tineret Imaginario.

Vârsta recomandată: între 2 și 5 ani.

Miercuri, 28 septembrie:

– ora 10.30, sala Teatrului de Animatie „Imaginario”, ROBIN HOOD, după o poveste populară engleză, o producție a Teatrului pentru copii Arlechino Brașov.

Vârsta recomandată: peste 4 ani.

– ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, MATEIAȘ GÂSCARUL, adaptare după poemul narativ „Mateiaș gâscarul”, de Fazekas Mihaly; o producție a Teatrului Țăndărică București. 

Vârsta recomandată: peste 4 ani.

Joi, 29 septembrie:

– ora 10.30, sala Teatrului de Animație „Imaginario”, BICICLETA ROȘIE, de Valentina Diana, o producție a Teatrului Ariel Târgu Mureș.

Vârsta recomandată: peste 5 ani.

– ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, HARAP ALB-PLAY AGAIN, adaptare după Ion Creangă, o producție a Teatrului Gulliver Galați.

Vârsta recomandată: peste 12 ani.

– ora 19.30, aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”, ALEGRIA MAKARENA, spectacol prezentat de compania La Zia Production (Italia, Slovenia).

Vârsta recomandată: peste 7 ani.

Vineri, 30 septembrie:

– ora 10.30, sala Teatrului de Animație „Imaginario”, ALBĂ CA ZĂPADA ȘI CEI ȘAPTE PITICI, adaptare după Frații Grimm, o producție a Teatrului Așchiuță Pitești.

Vârsta recomandată: peste 4 ani.

– ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, JUCĂRII PIERDUTE, Teatrul Excelsior București.

Vârsta recomandată: peste 4 ani.

– ora 20.00, aleea pietonală din fata Teatrului „Toma Caragiu”, LUME, spectacol prezentat de compania CIA Du’k’tO (Spania).

Sambata, 1 octombrie

– ora 10.30, sala Teatrului de Animație Imaginario, PETRICĂ ȘI LUPUL, o producție a Teatrului Municipal Baia Mare.

Vârsta recomandată: peste 3 ani.

– ora 16.00, aleea pietonală din fala Teatrului „Toma Caragiu”, CAFUNE, spectacol prezentat de compania CIA Du’k’tO (Spania)

– ora 17.00, sala Teatrului de Animație Imaginario, MICUL PRINȚ, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry, o producție a Teatrului „Stela Popescu” București.

Vârsta recomandată: peste 4 ani.

Duminica, 2 octombrie:

– ora 10.30, sala Teatrului de Animatie Imaginario, ALI BABA ȘI CEI 40 DE HOȚI, o producție a Teatrului de Animație pentru copii și tineret Imaginario.

Vârsta recomandată: peste 5 ani.

Sunteți așteptați, voi, cei mici, dar și frațiori, surioare, părinți, bunici sau… străbunici, să descoperiți și să vă bucurați de spectacolele și evenimentele celei de-a III-a ediții a Festivalului Internațional de teatru pentru copii și tineret Imaginarium!

Articolul Bate gongul Festivalului International de Teatru pentru Copii si Tineret Imaginarium a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari