FC Petrolul Ploiesti vinde DOAR PACHETE DE BILETE pentru jocurile cu FCSB si FC Arges

2 min read

[ad_1]

Începând de astăzi, FC Petrolul Ploiesti a demarat procedura de comercializare a biletelor pentru ultimele două partide de pe teren propriu din turul sezonului regular al Superligi, cele cu FC FCSB (duminică, 9 octombrie, ora 21.30, etapa 13) și FC Argeș (ora și data urmează să fie stabilite, meciul se va disputa în intervalul 21-24 octombrie, în cadrul etapei a 15-a).

Important:

* Vor fi vândute doar pachete de bilete, ce vor asigura accesul la ambele întâlniri! Nu va exista posibilitatea de a fi procurate tichete individual, pentru oricare dintre cele două jocuri!

* În acest sens, va fi emis un singur bilet, ce va trebui prezentat în momentul accesului la meciul cu FCSB și, obligatoriu, păstrat pentru accesul pe stadion și la întâlnirea cu FC Argeș. Păstrarea în bune condiții este responsabilitatea posesorului, nefiind posibilă eliberarea unui alt tichet în caz de pierdere sau deteriorare. Dat fiind faptul că jocul cu FC FCSB va fi unul cu grad ridicat de risc, pe bilete vor fi inscripționate numele cumpărătorilor.

Prețurile pachetelor de bilete ce vor asigura accesul la meciurile cu FC FCSB și FC Argeș vor fi următoarele:

– Peluze – 20 lei;

– Tribuna II – 60 lei;

– Tribuna I – 80 lei;

– Tribuna 0 – 100 lei;

– Lojă – 500 lei

În prima fază, tichetele pot fi achiziționate online, accesând www.entertix.ro (aici), iar de miercuri, 28 septembrie, acestea vor putea fi găsite și la casa de bilete a stadionului, ce va fi deschisă conform următorului program:

– miercuri, 28 septembrie: orele 10.00 – 20.00;

– joi, 29 septembrie: orele 10.00 – 20.00;

– vineri, 30 septembrie: orele 10.00 – 20.00.

FC Petrolul anunta ca va reveni cu programul casei de bilete pentru săptămâna 3 – 9 octombrie.

Articolul FC Petrolul Ploiesti vinde DOAR PACHETE DE BILETE pentru jocurile cu FCSB si FC Arges a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari