Proiect major in chestiunea APEI CALDE discutat azi in sedinta Consiliului Judetean

2 min read

[ad_1]

Un Proiect de Hotărâre privind transferul către Primăria Ploieşti a bunurilor din sistemul centralizat de termoficare deţinute de CJ figurează pe Ordinea de zi a şedinţei ordinare a consilierilor județeni, ședință convocată ASTĂZI, pentru ora 15.00.

Practic, cu toate ale sale,CET Brazi urmează să fie transferat către Primăria Ploieşti.

„Având în vedere că aceste bunuri sunt necesare pentru producerea transportul agentului termic și a apei calde destinate locuitorilor municipiului Ploiești, propunem încetarea uzului și interesului public județean a bunurilor respective și transmiterea acestora din domeniul public al județului Prahova în domeniul public al municipiului Ploiești, inclusiv cu toate mijloacele fixe si obiectele de inventar necesare funcționării S.A. CET”, se precizează în expunerea de motive ce însoțește proiectul cu pricina.

Altfel spus, se mai face… un pas. Important e, însă, ca dincolo de acești pași de ordin adminsitrativm lucrurile sp meargă, efectiv, reparațiile ș ice e necesar să se întreprindă fizic să nu rămână doar în proisiuni, delarații sau pe hârtii, astfel încât ploieștenii să aibă cât mai curînd APĂ CALDĂ. Și… CĂLDURĂ! *** Proiectele supuse dezbaterii și aprobării de către consilierii județeni le puteți consulta pe site-ul Consiliului Judeţean Prahova: https://cjph.ro/…/proiecte-de-hotarare-consiliul…/

Articolul Proiect major in chestiunea APEI CALDE discutat azi in sedinta Consiliului Judetean a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari