DGASPC Prahova continua sa… caute asistenti personali profesionisti!

2 min read

[ad_1]

DGASPC Prahova, la Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NeeTs – proiect ABIL, ABILităti pentru TINEri, ABILităti pentru un viitor sustenabil!”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova continuă campania de recrutare de asistenți personali profesioniști în scopul ocupării celor 23 de posturi libere în cadrul proiectelor „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect A”, respectiv, „TreI: Interacțiune, Integrare, Independență! – proiect B”, cofinanțate din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

 În acest sens, reprezentanții instituției au participat la evenimentul organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, din data de 15 septembrie 2022, pentru a-i familiariza pe tinerii NEETs cu ceea ce presupune meseria de asistent personal profesionist (în sine, o meserie frumoasă, complexă, cu responsabilitate maximă).

IMPORTANT:  Informații suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiază asistentul personal profesionist, pot fi solicitate la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Ploiești, Șoseaua Vestului, nr. 14-16, în cadrul Serviciului Resurse Umane, sau apelând numărul de telefon 0244/586.100, interior 248, ori prin transmiterea unui e-mail către resurseumanedgaspc@yahoo.com.

Articolul DGASPC Prahova continua sa… caute asistenti personali profesionisti! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari