Ce trebuie sa stii despre indepartarea parului din zona axilei

3 min read

[ad_1]

Este normal ca parul sa creasca in zona axilei, deoarece tine in mod natural transpiratia si bacteriile departe de piele.

Cu toate acestea, parul la subrat nu este deloc estetic. In plus, iti limiteaza miscarile si alegerile vestimentare, impiedicandu-te sa te simti si sa arati cel mai bine.

Din fericire, exista multe metode care pot indeparta parul nedorit din zona axilei. In randurile ce urmeaza, iti vom vorbi despre beneficiile si metodele eliminarii parului din aceasta parte a corpului.

Beneficiile epilarii la subrat

  • Transpiri mai putin. Daca nu-ti plac petele de pe haine din zona axilelor, epilarea te va ajuta sa reduci umiditatea. Cu toate acestea, trebuie mentionat ca exista unele persoane care au tendinta de a transpira mai mult decat in mod normal din cauza unei afectiuni numite hiperhidroza;
  • Mai putin miros corporal. Deoarece parul de la axile tinde sa prinda transpiratia din aceasta zona, indepartarea lui poate reduce mirosul prins;
  • Aspect mai placut. Femeile din ziua de azi se simt mai increzatoare in ele atunci cand stiu ca arata bine. Pentru multe dintre ele, parul la subrat poate fi inestetic si jenant.

Metode de a indeparta parul din zona axilei

  • Rasul. Daca ai instrumentul potrivit, rasul poate fi destul de simplu. Acesta este motivul pentru care rasul este considerat a fi unul dintre cele mai convenabile moduri de a elimina parul la subrat. Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere ca rasul este doar o solutie temporara. Totodata, te face vulnerabil la taieturi, iritatii si eruptii cutanate. Deoarece parul creste adesea rapid, nu te poti bucura de rezultate pentru mult timp, deoarece recresterea apare in doar cateva zile.
  • Epilarea cu ceara. Epilarea cu ceara este o metoda de indepartare a parului care, daca este facuta in mod regulat, reduce rata de crestere a parului intre fiecare sesiune. Rezultatele pot dura in jur de 3 saptamani, in functie de cum iti creste parul. Cand parul incepe sa recreasca, este tot mai subtire si mai fin. Cu toate acestea, epilarea cu ceara este destul de dureroasa, in special in zonele sensibile ale corpului, cum este axila. Epilarea cu ceara necesita, de asemenea, o oarecare recrestere a parului de cel putin un centimetru pentru a fi eficienta. In plus, deseori este asociata cu iritatii si fire de par incarnate. Dar, atunci cand este facuta corect, poate fi o solutie temporara rapida si convenabila.
  • Epilarea cu laser. In mod cert, cel mai eficient mod de a indeparta parul din zona axilelor pentru o perioada foarte lunga de timp este tratamentul de epilare definitiva cu laser Brasov. Cu ajutorul laserului, foliculii de par sunt distrusi, ceea ce reduce cresterea parului. Epilarea cu laser se face deja de cativa ani buni, iar de la infiintare, dispozitivele laser s-au imbunatatit considerabil. Tratamentul are o sumedenie de beneficii: nu este dureros, este destul de rapid si impiedica recresterea parului pentru o perioada de cateva luni, poate chiar de cativa ani. Cu toate acestea, trebuie stiut ca epilarea cu laser, pentru a oferi rezultatele cele mai bune, trebuie facuta in circa 6-8 sedinte la distanta de 3-4 saptamani.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari