Stilul masculin sau feminin preferă Evele moderne la ceasuri?

3 min read

Toată lumea este de acord că ceasurile reprezintă acel accesoriu care a trecut cu brio proba trecerii timpului. Cu siguranță cu un ceas la mână potrivit ai mai multă încredere în tine și simți că ai putea trece mai ușor peste provocările unei întâlniri de afaceri, de exemplu. Cât despre modelele de ceasuri, acestea sunt nenumărate, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, așa că nu te poți plânge că nu îl găsești pe cel care să te reprezinte cel mai bine și care să îți întregească ținuta aleasă. Totuși, de data aceasta vom discuta ceva mai mult despre ceasurile pentru reprezentantele sexului frumos și stilul preferat de acestea.

Tot mai multe femei preferă ceasurile masculine

În mod surprinzător, deși ceasurile de damă seamănă mai mult cu niște bijuterii decât simple instrumente de măsurare a timpului, tot mai multe Eve moderne sunt de părere că acele modele masculine sunt mai pe placul lor. Din fericire, pe ceasuri-shop.ro ai de unde alege și să ți-l găsești pe cel potrivit pentru tine.

Ceasurile sport

Dacă ești genul de persoană activă, atunci ceasurile care aparțin de stilul sport sunt cele potrivite pentru tine. Ținutele lejere și relaxante trebuie completate cu un model de ceas potrivit și, din fericire, cele sport sunt în general unisex, așa că este perfect. Fiind vorba totuși despre reprezentante ale sexului frumos, îți poți exprima feminitatea prin alegerea unor culori precum roz, galben sau chiar verde, însă la fel de potrivite sunt și cele în nuanțe neutre precum indigo, gri sau negru.

Ceasurile casual

Cei mai mulți dintre noi adorăm pur și simplu stilul casual, pentru că se potrivește cel mai bine cu personalitatea noastră. De asemenea, este mult mai ușor să alcătuiești o ținută corectă. Și, deși sunt recunoscute ca adevărate fashioniste, și multe Eve moderne sunt adeptele acestui stil, unul ceva mult mai relaxat. Aici poți accesoriza și acele modele de ceasuri simple, cu cu un design clasic ce nu se demodează de zeci de ani. Casio, Fossil, Esprit sunt câteva dintre numele care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cu siguranță, aceste ceasuri care se potrivesc stilului casual sunt cele mai căutate în rândul femeilor de carieră și nu numai. Cele masculine, office, sunt uneori parcă prea puternice, și de aceea tot cele casual sunt alegerea firească.

Ceasurile elegante și de lux

Până acum ceva vreme, când venea vorba despre ceasurile elegante și de lux destinate sexului frumos erau cele delicate, cu curele fine, battue cu pietre prețioase, cu un ecran mic și finuț. În ultima perioadă se observă că modele destinate Evelor și care aparțin de acest stil se cam îndepărtează de aceste tendințe, iar mărimea ceasurilor a crescut destul de mult. În niciun caz nu mai putem vorbi de acel accesoriu delicat de la încheietura mâinii, dar nici nu sunt atât de masive precum cele bărbătești. Pentru un plus de eleganță sunt adăugate și unele detalii feminine, cum ar fi cristalele sau metalele prețioase folosite la brățară.

Nu rata

Recomandari