Rapid Bucuresti, singura echipa neinvinsa din EHF Champions League, dupa 6 etape!

2 min read

[ad_1]

Rapid Bucuresti este singura formatie neinvinsa din actuala editie a Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa victoria reusita, in Sala Polivalenta, in fata formatiei Storhamar Handball Elite, campioana Norvegiei, cu scorul de 27-25, in joc contand pentru grupa a 6-a.

Pentru Rapid au marcat Jennifer Maria Gutierrez Bermejo 6 goluri, Alexandra Badea 4, Eliza Buceschi 3, Sorina Grozav 3, Irene Espinola Perez 3, Alicia Fernandez Fraga 3, Ainhoa Hernandez Serrador 3, Marta Lopez Herrero 1, Lorena Ostase 1.

Golurile echipei norvegiene au fost reuşite de Tina Abdula 6, Maja Jakobsen 6, Anniken Obaidli 5, Mia Zschocke 3, Susanne Liberg Amundsen 2, Ane Cecilie Hoegseth 1, Marie Johanna Elinore Johansson 1, Olivia Linnea Josephine Lofqvist 1.

Dupa meci, la conferinta de presa, antrenorul Rapidului, Carlos Viver, a declarat: „Cred că echipa a arătat mult spirit de luptă încă de la începutul acestui sezon. Suntem conștienți de cât de greu este să câștigi un meci în Liga Campionilor, în special împotriva unei echipe precum Storhamar. Astăzi am alergat după ei până în ultima parte a jocului, asta spune multe despre ambele echipe. Cred că a fost un joc foarte frumos. Vreau să-mi felicit echipa, nimeni nu se gândea, poate doar visa, că după 6 runde vom avea 10 puncte ca echipă debutantă în Liga Campionilor”.

La randul sau, Jennifer Gutierrez a spus: „a fost un meci greu, Storhamar este o echipă de foarte bună calitate, cu un spirit de luptă cum au toate echipele norvegiene. Ne-am luptat tot meciul, dar până la urmă a contat faptul că portarul nostru a prins mingile importante, am putut să alergăm pe contraatac și să luăm cele două puncte astăzi”.

Rapid este singura echipă neînvinsă după primele 6 Runde disputate în grupele EHF Champions League.

▪27 – 31 Lokomotiva Zagreb vs Rapid

▪32 – 32 Rapid vs Metz

▪26 – 33 Kastamonu vs Rapid

▪34 – 32 Rapid vs Esbjerg

▪30 – 30 Buducnost vs Rapid

▪27 – 25 Rapid vs Storhamar

Cu cele 10 puncte obținute, Rapid se află alături de Győri ETO KC în fruntea clasamentului Grupei B dar și al clasamentului general EHF Champions League.

Sursa foto: facebook.com/handbalrapidbucuresti

Articolul Rapid Bucuresti, singura echipa neinvinsa din EHF Champions League, dupa 6 etape! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari