Horia Constantinescu flituit de primarii de pe Litoral

3 min read

[ad_1]

Controversatul președinte al ANPC, Horia Constantinescu, a primit astăzi, la el acasă, adică la Constanța, o lovitură incredibilă care ar trebui să de gândit liderilor PSD și PNL.

Prefectul de Constanța-pas, subprefectul… doar de decor

Disperat după imaginea, dar mai ales și cu morcovul în fund după descinderea DNA, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Horia Constantinescu, a regizat azi la Prefectura Constanța o șușanea ieftină prin care a vrut să demonstreze că este masculul alfa al turismului de pe litoral, dar a eșuat lamentabil.

PUTEREA a semnalat la începutul acestei săptămâni, că sub pretextul că moare de grija celor din domeniul HORECA, a încropit pe colț de masă un proiect denumit ”ANPC la munte și la mare” în scopul, vezi Doamne, pregătirii din timp a sezonului estival 2023.

Ca atare, a convocat, astăzi, la Prefectura Constanța pe cei mai importanți primari de pe Litoral, adică de la Constanța, Mangalia, Eforie, Năvodari, Costinești și Limanu. Numai că, Horia Constantinescu a avut parte de o surpriză uriașă.

Niciunul dintre cei șase primari nu au venit la întâlnirea cu bossul ANPC și doar doi edili și-au trimis un consilier. Mai mult, prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, a refuzat să participe la acțiunea lui Horia Constantinescu.

În schimb, a participat, doar de decor, subprefectul Șenol Ali întrucât aceasta a venit cu trei teme de discutat care era valabile doar dacă Horia Constantinescu lua, în 2021, concursul de la Primăria Constanța unde candidat singur.

”Primarii, patronatele din turism și marii hotelieri de pe Litoral nu mai vor să audă de Horia Constantinescu”

Mesajul celor șase primari de pe Litoral a fost foarte clar pentru șeful ANPC: ”Toată vara am fost călcați de oamenii de la Protecția Consumatorilor trimiși de Horia Constantinescu, dar niciodată n-am fost convocați pentru îndrumare și prevenire. Noi nu avem nimic cu ANPC, ci doar cu actuala conducere care și-a bătut joc în acest sezon estival de cei din industria HORECA de pe Litoral”.

Practic, după ce toată dimineața consilierii și oamenii de la ANPC au înroșit telefoanele cu primăriile de pe Litoral ca să vină primarii la întâlnirea de la Prefectură, Horia Constantinescu a constatat că toți cei șase edili liberali și pesediști l-au flituit.

Totodată, același tratament l-a primit și din partea patronatelor din turism și al marilor hotelieri de pe Litoral pe care îi invitase mâine la Prefectura Constanța tot pe aceeași ca a primarilor. Mesajul pentru șeful ANPC a fost astăzi foarte clar: primari, patronatele din turism și marii hotelieri de pe Litoral nu vor să mai audă de Horia Constantinescu.

Sursa – https://www.puterea.ro/horia-constantinescu-flituit-de-primarii-de-pe-litoral/

https://turism.info.ro/puterea-ro-horia-constantinescu-flituit-de-primarii-de

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari