BATE GONGUL: O noua editie a Festivalului International de Teatru „Toma Caragiu”

2 min read

[ad_1]

Astăzi începe cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu”. Timp de 6 zile, în cele 2 săli de spectacol ale Teatrului, la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar și în spații neconvenționale, precum aleea pietonală din fața teatrului sau show-room Proleasing Motors vor putea fi văzute spectacole prezentate de teatre din țară și de companii de peste hotare (Spania, Ungaria).

Actori îndrăgiți, printre care Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Vlad Zamfirescu, Mihai Bendeac, Gheorghe Ifrim, Marian Râlea, Șerban Pavlu, Catrinel Dumitrescu sau Elvira Deatcu vor urca pe scenă, aducând emoție și bucurie în sufletele spectatorilor. Totul cu har, cu dăruire, de dragul ARTEI!

Tot în cadrul festivalului, în foaierul Teatrului va avea loc și lansarea cărții „Diversiune în eter”, semnată de regizorul Radu Dinulescu.

Seara de sâmbătă, 19 noiembrie, va sta nu numai sub semnul teatrului, ci și al muzicii, Berăria Curtea Berarilor găzduind un concert special susținut de surorile Ana și Monica Odagiu.

POFTIȚI LA TEATRU! BUCURAȚI-VĂ DE SĂRBĂTOARE!

Articolul BATE GONGUL: O noua editie a Festivalului International de Teatru „Toma Caragiu” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari