Bogdan Toader, liderul PSD Prahova, anunt important pentru locuitorii judetului si nu numai

2 min read

[ad_1]

Presedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anuntat pe pagina sa de socializare ca are un anunț important pentru prahoveni și nu numai pentru ei, deoarece Partidul Social Democrat a reușit să impună în Coaliția guvernamentală măsurile necesare pentru sprijinirea populației, a micilor întreprinzători, a instituțiilor publice, spitalelor, școlilor, astfel încât prețurile la energia electrică să fie plafonate până cel puțin în luna martie 2025!

Chiar dacă până la finalul acestui an vor rămâne în vigoare prevederile actuale, din ianuarie 2023, tarifele vor fi aplicate astfel:

Consumatorii casnici cu un consum de până în 100 KWh/lună vor plăti, ca și în prezent, 0,68 lei/KWh

Consumatorii casnici cu un consum de până 255 KWh/lună vor plăti 0,8 lei/KWh.

Consumatorii casnici cu un consum până în 300 KWh/lună vor plăti primii 255 de KWh cu 0,8 lei/KWh, iar diferența cu 1,3 lei KWh/lună.

Consumatorii casnici cu un consum peste 300 KWh/lună vor plăti 1,3 lei/KWh.

IMM-urile, școlile, unitățile sanitare, lăcașurile de cult, instituțiile publice și producătorii de medicamente vor plăti 1 leu/KWh

Agenții economici vor plăti 1,3 lei/KWh.

„Era absolut necesară adoptarea acestei ordonanțe de urgență, dată fiind situația actuală, în care criza energetică afectează toate componentele economiei naționale și bugetul fiecărei familii!”, a anuntat liderul social democrat prahovean Bogdan Toader pe pagina sa de facebook.

Articolul Bogdan Toader, liderul PSD Prahova, anunt important pentru locuitorii judetului si nu numai a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari