Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor a pus temporar lacatul pe usa depozitului Humana. Asteptam raspunsul companiei

1 min read

[ad_1]

În data de 15.11.2022, comisari din cadrul Comisariatului  Regional pentru Protectia Consumatorilor  Regiunea Sud Muntenia  Ploiesti Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova au desfășurat o acțiune de control la depozitul Sc Humana People to People SRL Ploișsti importator de articole second-hand.

Potrivit informațiilor transmise de comisarul-șef Ion Iordăchescu,s-a constatat că documentele care atestă efectuarea operațiunilor de curățare, dezinfecție si dezinsecție nu erau în conformitate cu prevederile legale. Până la finalizarea verificărilor s-a dispus oprirea de la punere pe piață a întregului stoc de marfă aflat în depozitul operatorului economic:  179.000 kg produse în valoare de peste 2 000 000 lei.

Imediat după aflarea acestei vești am transmis din partea redacției o solicitare privind un punct de vedere din partea reprezentanților Humana People to People. Imediat ce vom primi opinia acestora, o vom da publicității.

Articolul Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor a pus temporar lacatul pe usa depozitului Humana. Asteptam raspunsul companiei a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari