Zilele Robotocii, pregatite sa-i fascineze pe ploiestenii de toate varstele

2 min read

[ad_1]

EVENIMENT DE COLECȚIE: 𝟏𝟖 – 𝟐𝟎 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞  – ,,𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐑𝐨𝐛𝐨𝐭𝐢𝐜𝐢𝐢” 𝐥𝐚 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐢!

Tehnică, pasiune, inspirație, perseverență: le veți regăsi pe toate la un loc în perioada 18-20 noiembrie, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploiești, acolo unde se va desfășura  evenimentul ,,Zilele Roboticii”, organizat de echipa de robotică Ro2D2 a Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești în parteneriat cu echipa de robotică Info(1) a Colegiului Național “I.L.Caragiale”.

 Va fi un adevărat festival al roboticii, la care vor participa 20 de echipe din toată țara, inclusiv echipa Delta Force Arad, campionii mondiali de la Huston, din sezonul competițional anterior.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să înțeleagă importanța educației STEM și felul în care noțiunile teoretice își găsesc aplicabilitate, vor putea participa la sesiuni demonstrative, cu roboți FTC, roboți Lego Mindstorm și Arduino, sau vor putea urmări imprimante 3D în acțiune.

 Dar poate cea mai… atrăgătoare parte a evenimentului  o constituie seria de ateliere practice, discursuri motivaționale și prezentări, susținute de speakeri motivaționali, precum Luciana Baicea, de la Mind Architect, Mihai Raneti, CEO Cyberswarm Ploiești, Răzvan Costache, Director of Innovation, Bitdefender, precum și echipe de robotică, laureate la diferite concursuri naționale și internaționale.

 Evenimentul face parte din seria de activutăți incluse în proiectul “Către generația viitorului prin educația STEM”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Prahova.

 Deschiderea oficială va avea loc vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 17:00.

Articolul Zilele Robotocii, pregatite sa-i fascineze pe ploiestenii de toate varstele a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari