La Iasi, intr-o prima faza, 3 gardinite vor avea bazine deint proprii! La Ploiesti, oare indraznim sa visam la asa ceva?

2 min read

[ad_1]

Presa locală din Iași dă vestea: A fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia la primele trei bazine de înot la unele grădinițe din municipiu. Este vorba de: Grădiniţa PP 14 (str. Canta nr. 30), Grădiniţa PP 18 (str. Decebal nr. 10) şi Grădiniţa PP 21 (aleea Plăieşilor nr. 18).

SUPER INIȚIATIVĂ, de ce să nu recunoaștem!

“Am amintit la începutul acestui an despre startul unei idei, care s-a materializat într-un proiect și în cele din urmă putem spune că îi vedem și capătul: primele trei grădinițe din Iaşi care vor avea și bazin de înot. Este o formă de compensare a grijii permanente pe care o am pentru promovarea sportului în școlile ieșene. Aceste grădinițe cu bazine de înot sunt un element de noutate la nivel național și spre ca modelul nostru să poată fi reiterat și de alte unități școlare din România”, a declarat primarul Mihai Chirica, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc recent la Palatul Roznovanu.

 Oferta bugetară se cifrează la 8,034,893 lei, cu TVA.

Așadar, vești excelente pentru micuții ieșeni! Înotul merită să fie prietenul de nădejde al copiilor, de la cea mai fragedă vârstă!

 Noi, la Ploiești… nici nu visăm la așa ceva! Noi ne cârâim cu gunoaiele, cu… ciorile care bântuie bulevardul și nu numai, cu clădirile istorice atacate de grafitti, cu vandalismul, cu zonele prin care ți-e teamă să ajungi chiar și în plină zi… cu derbedeii din mijloacele de transport, cu parcurile unde nu ai curajul să-ți lași copilul neînsoțit la joacă…

foto: ziare.com

Articolul La Iasi, intr-o prima faza, 3 gardinite vor avea bazine deint proprii! La Ploiesti, oare indraznim sa visam la asa ceva? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari