Terapia cu magneti si turmalina – tipuri de produse si beneficii

3 min read

[ad_1]

Durerile de spate pot afecta viata unei persoane nu doar prin starea acuta de disconfort pe care o creeaza, ci si prin faptul ca ii pun in pericol eficienta si productivitatea la locul de munca, asa cei care vor sa previna un astfel de scenariu se vor interesa de terapia cu magneti si turmalina. Fiind vorba de un tratament cu o lunga istorie, efectele sale au putut fi observate de-a lungul timpului de mai multe grupuri de oameni, fiecare suferind de alte afectiuni.

Toata lumea stie cum arata un magnet si care sunt proprietatile lui, asa ca oamenii isi pot face o idee destul de clara despre modul in care magnetoterapia le poate fi benefica. In acelasi timp, turmalina este un cristal semipretios, negru, care emite radiatii infrarosii cu lungime de unda lunga, iar combinatia dintre cele doua o sa ofere multiple efecte pozitive. 

Terapia cu magneti si turmalina vine sub forma a mai multor produse, asa ca oamenilor nu o sa le fie dificil sa le introduca in rutina lor zilnica. Spre exemplu, cei care nu vor sa viziteze o clinica in vederea obtinerii unei sedinte de magnetoterapie propriu-zise, pot incerca unul din numeroasele produse care au la baza magneti.

Cele mai populare produse folosite in terapia cu magneti si turmalina

Pentru a profita de toate beneficiile pe care le aduce acest tip de terapie, centurile cu magneti si turmalina vor fi produsul ideal. Persoanele interesate pot opta intre suportul pentru incheietura, cel cervical-gat, suportul pentru cot, umar, spate-lombari, genunchi si chiar si cel pentru glezne. Fiecare model vizeaza o alta parte a corpului, asa ca oamenii trebuie sa descopere sursa durerii, pentru a alege un produs care sa le ofere cel mai bun tratament.

Centura magnetica pentru gat nu va ameliora doar durerea, ci va ajuta si cu senzatia de oboseala, slabiciune si cu insomnii. Din cauza a diferiti factori de stres, din ce in ce mai multi oameni par sa se confrunte cu dureri de cap, iar pentru unii, terapia cu magneti s-a dovedit a fi salvatoare. 

Care sunt beneficiile de baza ale terapiei cu magneti si turmalina?

Cei mai multi oameni inteleg terapia cu magneti si turmalina ca un leac impotriva durerii de spate, dar adevarul este ca acest tip de tratament ofera mult mai multe beneficii celor care il urmeaza. Durerea pe care o amelioreaza nu se limiteaza doar la cea de spate, asa ca si persoanele care se confrunta cu o senzatia de disconfort in zona picioarelor, a genunchilor sau chiar si a umerilor, vor putea opta pentru magnetoterapie.

Bineinteles, exista categorii de oameni pentru care terapia cu magneti si turmalina nu o sa aiba doar efecte pozitive, asa ca se vor reorienta catre alte tratamente. Persoanele care folosesc proteze auditive, proteze metalice, cu operatii la inima, sau cu diverse alte contraindicatii trebuie sa evite terapia cu magneti. Acelasi lucru se aplica si in cazul femeilor gravide.

In concluzie, exista mai multe tipuri de produse specifice terapiei cu magneti si turmalina si fiecare vine cu un set de beneficii pentru cei ce le poarta.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari