Scene terifiante aseara in capitala, in urma unui accident. Un sofer a murit si taxi-ul sau a luat foc

2 min read

[ad_1]

Din primele informații, un accident rutier a avut loc pe bulevardul Regina Maria din București după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz STB. În urma impactului, 5 persoane (din taxi) au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă. Autoturismul taxi a fost cuprins de flăcări.

Martorii au intervenit și au scos persoanele din taxi. Medicii au găsit 3 persoane conștiente şi 2 în stare de inconștiență.

 3 dintre victim erau întinse pe carosabil, iar imaginile surrinse de cei aflați în traffic par desprinse dintr-un film de groază.

În autobuzul STB nu erau pasageri, doar șoferul.

ISU Buc-IF acționează cu două autospeciale de stingere, 6 echipaje SMURD și un echipaj descarcerare.

Traficul rutier a fost blocat pe durata intervenției și cercetărilor timp de mai bine de o oră).

În jurul orei, 23:30, Poliția a anunțat că, din nefericire, persoana căreia I s-au aplicat manevre de resuscitare, din păcate, a decedat este vorba despre șoferul taxi-ului.

Brigada Poliției Rutiere: „Vineri, 19 Noiembrie a.c., în jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd. Regina Maria, din sectorul 5. (N.R. se pare că un martor ar fi anunțat Poliția)

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd. Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului taxi, după ce în ce prealabil s-au efectuat manevre de resuscitare și rănirea celor patru pasageri aflați în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale”.

Martorii spun că în zonă se circulă adesea cu viteză foarte mare și mulți șoferi o iau uneori pe „firul” șinelor de tramvai…

Surse foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov, News INFO București, YouTube

Articolul Scene terifiante aseara in capitala, in urma unui accident. Un sofer a murit si taxi-ul sau a luat foc apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Nu rata

Recomandari