Uau gelato, gelateria cu minuni dulci și inghetata din Bucuresti

Estimated read time 4 min read

Înghețata este un răsfăț popular de vară atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acest mic desert poate deveni o bombă calorică, atât timp cât o procurăm din supermarketuri.

Care este adevărul în ceea ce privește o înghețată din comerț? Fiind atrăgătoare datorită aspectului și al culorii explozive, ne tentează să o cumpărăm. Nu mai ținem cont de aspectele negative ce se pot produce în urma consumării unei înghețate.

Ce soluție putem găsi ? UAU il Gelato vine în ajutorul nostru . Ai auzit și tu? Această gelaterie Bucurestiaduce o noutate ,reinventând conceptul de înghețată. Misiunea echipei este de a crea cel mai bun gelato, cunoscând cel mai bine rețetele originale culese tocmai din Italia.

Care sunt avantajele principele dacă alegem să cumpărăm o inghetata artizanala?

  • Această înghețată nu conține zahăr ,fiind perfectă dacă ești la dietă.
  • Avem produse fără lapte (vegane). Pentru orice intoleranță, echipa noastră are grijă de tine până în cel mai mic detaliu.
  • Folosim ingrediente proaspete, 100%  naturale
  • Reușim să păstrăm cele mai bune arome fructate și nu numai
  • Textură cremoasă și fină ,fără cristale inestetice și neplăcute

Înghețată în sezonul rece? Da!

Un gelato artizanal poate fi un desert sofisticat și rafinat . Acesta poate fi consumat imediat servit .Înghețata clasică are nevoie de un timp de așteptate până când putem să o consumăm. Este dulce, colorată, aromată și delicioasă – numai bună pentru a vă aduce zâmbetul pe buze.

Deci, de ce majoritatea oamenilor totuși refuză să mănânce înghețată pe tot parcursul sezonului rece ? Ei bine ,nu trebuie să facem o catalogare și să afirmăm faptul că înghețata este un desert al verii. Noi îți putem demonstra că nu este așa!

  1. Vrei să fii ieșit din tipare ?

Evitați deserturile tradiționale de sărbători. Luați-i prin surprindere pe musafiri cu un desert exclusivist cu înghețată. De pildă, prăjiturile abia scoase din cuptor se pot consuma cu înghețată. De exemplu, un lava cake ce conține ciocolată , poate fi însoțit de o cupă de înghețată cu aromă de vanilie.

  • Porția zilnică de fericire

Cine nu se bucură la dulciuri? Înghețata ne poate induce o stare de fericire, afișând un zâmbet pe chip. Indiferent de cât de dificilă și încărcată a fost ziua ta, înghețata este mereu la îndemâna tuturor.

  • Aliment prietenos cu dietele costisitoare

Alege înghețata artizanală! Acum o poți comanda și la tine acasă, doar apăsând un simplu buton! Uau Gelato se gândește mereu la confortul clienților. Descarcă aplicația Glovo și acolo vei găsi sortimente de înghețată din care poți alege.

Nu uita! Înghețata noastră nu conține zahăr ca cea obișnuită. Micul nostru desert este cel mai bun partener dulce din dieta ta.

  • Cafea cu înghețată ,desert rafinat și de nerefuzat!

Mai nou, băuturile pot conține înghețată. Acum poți adăuga în cafea pe lângă frișcă și o cupă de înghețată. Aceasta va oferi băuturii tale un gust excepțional. Poți alege din sortimentele noastre de înghețată de la Uau gelato. Noi îți recomandăm să încerci înghețata cu aromă de caramel sărat, ciocolată cu rom, tiramisù tradițional.

  • Te-ai săturat ca vara să stai mereu la cozi interminabile în căldura copleșitoare pentru o cupă de înghețată?

Nu te-ai gândit la asta, nu-i așa? Ei bine, iarna este perfectă pentru a evita rândurile de la gelaterii. Profită de acest fapt ,pentru a avea acces lângă vitrina de înghețată. Acest lucru te va ajuta să-ți alegi aroma perfectă de înghețată.

Se spune că fericirea nu poate fi cumpărată. Noi îți garantăm că dacă vei încerca o cupă de înghețată de la Uau Gelato, vei fi mult mai fericit. Noi îți punem la dispoziție o gamă variantă de înghețată artizanală ,cu arome inedite și cu un gust excelent. Acceseaza profilul nostru UAU il Gelato pe Glovo si poti sa te bucuri chiar acum. Trece-ne pe lista ta de dorințe și nu vei regreta!

Nu rata

Recomandari