REACTIE: Apelul Primarului Sectorului 3 catre Primarul General dupa tragedia de sambata

2 min read

[ad_1]

Fenomenul câinilor fără stăpân, scăpat de sub control. Apelul Primarului Sectorului 3 către Primarul General, după nenoricirea de sâmbătă, când o femeie a murit sfâșiată de o haită: „Convocați sectoarele, este o situație gravă”.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a solicitat, astăzi, printr-o adresă oficială, Primarului General să convoace de urgența o ședință cu toate primăriile de sector pentru stabilirea măsurilor ce trebuie luate pentru soluționarea problemei periculoase a câinilor fără stăpân.

„I-am trimis astăzi Primarului General o scrisoare prin care îi cer să convoace urgent o ședință cu toate primăriile de sector pentru a discuta și stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluționării problemei periculoase a căinilor fără stăpân. Fac  apel către domnul Primar General în acest sens și îmi exprim, în numele comunității Sectorului 3, toată deschiderea și disponibilitatea de a ajuta activ la soluționarea acestor probleme. Am sprijinit și vom sprijini și în continuare acțiunile derulate de Primăria Generală, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București), pe raza Sectorului 3. Dar, dată fiind situația în care s-a ajuns și faptul că fenomenul căinilor fără stăpân pare ca a scăpat de sub control, cred că este imperios necesar să existe un plan coerent de acțiune și intervenție rapidă pe care doar Primăria Generală îl poate și trebuie să îl pună în mișcare. Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă! Și sper ca, azi sau în zilele ce vin, domnul Primar General să ne convoace la o discuție constructivă”  a declarat Primarul Sectorului 3.

Articolul REACTIE: Apelul Primarului Sectorului 3 catre Primarul General dupa tragedia de sambata apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Nu rata

Recomandari