Numai CENTRUL Ploiestilor va avea parte de un Targ de Martisoare! (Harmalaie sa fie!) Restul zonelor- „cotuʼ si piscotuʼ!”)

2 min read

SGU Ploiești anunță că va organiza în acest an Sărbătoarea Mărțișorului.

Evenimentul va avea loc în perioada 25 februarie – 9 martie 2023, numai în zona centrală.

IMPORTANT: Comercianții pot depune cereri la Servicii Gospodărire Urbană (SGU) până pe 13 februarie.

Dosarul, conform SGU Ploiești, trebuie să conțină cererea de închiriere teren cu precizarea privind numărul de contact, copie CI solicitant, copie CUI, plan de amplasare, precum și certificat de atestare fiscală eliberat de SPFL.

„Atenție! Sunt acceptate numai corturi tip pavilion. Culoare: alb”.

Așa, și… de ce NUMAI în zona centrală?!? Ca să fie lumea buluc acolo, sp fie înghesuială, nervi, să nu poți  alege cu calm un dar, un simbol al primăverii?! De ce nu se organizează anumite spații și în zona de Nord, și la Sud sau Vest?! Tot orașul să vină acolo, pe-o bucată de zonă pietonală, să fie ca la… bazarurile din lumea orientală?! De ce la astfel de acțiuni care nu țin, fie vorba între noi, EXCLUSIV de aspectul commercial (că… deh, unii numai la asta se gândesc și… „punct”!), ci și de… tradiții nu se areîn vedereși confortul atât al comerciantului câtși al clienților, aspectul, ambianța, atmosfera ce trebuie create la un asemenea eveniment??!?!? DĂi cu hărmălaia, cu… cozile, cu îmbulzeala, ba nu să iasă, nu?! Și „circ cât cuprinde?! De ce să nu avem parte și dechestia aia rămasă doar în dicționar, numită… DECENȚĂ?!?!

Articolul Numai CENTRUL Ploiestilor va avea parte de un Targ de Martisoare! (Harmalaie sa fie!) Restul zonelor- „cotuʼ si piscotuʼ!”) apare prima dată în Primar in Prahova.

Nu rata

Recomandari