Idei de ținute pentru evenimente speciale, care să întoarcă toate privirile

Estimated read time 4 min read

Atunci când te pregătești să participi la un eveniment mai special, fie că este o nuntă, botez sau o petrecere la care trebuie să arăți impecabil, alegerea ținutei este unul dintre cei mai provocatori pași. Uneori ținuta perfectă vine în câteva secunde, alteori se lasă așteptată mai multe zile, timp în care tu gândești și regândești variante. Ia în considerare să încerci să integrezi într-o ținută elemente pe care le ai deja în garderobă, înainte să fugi la magazin să cumperi ceva nou. Totuși, aici vei descoperi câteva idei în care îți poți găsi inspirația.

Vezi aici 3 idei de ținute în care să arăți superb la orice eveniment

Salopetă lungă

Salopetele lungi, elegante sunt o piesă cu care poți concepe o ținută de ocazie superbă, cu foarte puțin efort. Bineînțeles, salopeta va fi centrul de interes al outfit-ului tău. Există atât de multe modele din care poți alege, cu siguranță vei găsi unul care să îți reflecte personalitatea. Poate o salopetă care se mulează pe corp și care îți scoate într-un mod fabulos formele în evidență te-ar avantaja foarte bine sau poate te simți mai în largul tău într-o salopetă lărguță, cu trenă. Salopetele pot fi atât de feminine, dacă sunt accesorizate și purtate cu grație. Poți alege pentru această ținută bijuterii cât mai fine, cum ar fi perlelele, mai ales dacă optezi pentru o salopetă neagră.

Rochie lungă, elegantă

Rochiile lungi, elegante sunt și au fost întotdeauna simbolul eleganței, astfel încât acestea sunt nelipsite de la evenimentele speciale. Având în vedere că într-o astfel de rochie te poți simți ca o prințesă, pe piață se găsesc extrem de multe variante de rochii, care reflectă personalitatea fiecărei femei. Așadar, descoperă rochiile de ocazie de la StarShinerS.ro și fii pregătită pentru următorul tău eveniment. În tot amestecul de culori, texturi și materiale, sigur găsești o rochie în care să arăți fără cusur la evenimentul la care participi. Aceste rochii merg cel mai bine la evenimente precum sunt nunțile și, evident, purtate cu o pereche de pantofi cu toc.

Costum feminin

Această idee de ținută pentru evenimente este pentru acele femei care doresc să iasă din tipar, dar totuși să denote feminitate. Un costum feminin poate fi purtat adoptând un stil androgin, adică optând pentru un costum care este asemănător celor bărbătești, dar care accesorizat cu pantofi cu toc, bijuterii și geantă care inspiră delicatețe, creează un look extrem de interesant și rafinat. De asemenea, sunt foarte în vogă costumele sau compleurile în stilul următor: pantaloni largi și lungi, de tip palazzo, împreună cu o vestă scurtă de costum, pe post de top. Acestea pot fi în aceeași culoare sau 2 culori combinate, însă cu siguranță vei fi remarcată cu o astfel de ținută, fiindcă exprimă feminitate îndrăzneață și acel je ne sais quoi care te învăluie în mister, astfel încât cei care te văd în această ținută vor vrea să vorbească cu tine, să te cunoască.

Prin urmare, iată trei idei de ținute din care te poți inspira pentru următorul eveniment la care participi. Să nu uiți că și atunci când îți dorești să fii cât mai elegantă, poți găsi variante care să iasă din tiparele clasice, dar care să își păstreze nota de rafinament. De multe ori, totul ține de atitudine și de modul în care te simți în ținuta ta.

Sursă foto: pexels.com 

Nu rata

Recomandari