Top 3 festivaluri din România la care să mergi

4 min read

Îți place să te lași purtat/ă de muzică și să te distrezi alături de cei mai buni prieteni? Festivalurile verii te așteaptă cu momente unice și vibe de calitate! Totuși, în ciuda atmosferei incendiare, trebuie să acorzi o atenție deosebită aspectelor organizatorice. Nu te-ai hotărât încă la ce festival să mergi sau ce metodă de transport să alegi? Descoperă mai jos tot ce trebuie să știi despre alegerea evenimentului și etapele aferente de pregătire!

Top 3 festivaluri de muzică la care trebuie să mergi în 2023

Ești pregătit/ă să petreci până în zori? Iată top 3 festivaluri la care trebui să participi în 2023:

  1. Untold, Cluj Napoca – Desfășurat între 3 și 6 august, la Cluj Napoca, Untold se numără printre cele mai mari festivaluri din lume. La ediția din 2023 va participa trupa Imagine Dragons, dar și alte nume sonore din industrie precum Armin van Buuren, Bebe Rexha sau French Montana. Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul poți alege alternativa mersului cu autorulote de vanzare.
  2. Jazz in the Park, Cluj Napoca– În perioada 01-23 septembrie te poți delecta cu muzică bună în inima Transilvaniei. Festivalul oferă participanților oportunitatea de a se bucura de plimbări relaxante prin parc în timp ce ascultă playlist-urile favorite.
  3. Rockstadt Extreme Festival, Râșnov – Aer curat, atmosferă vibrantă și trupa de rock preferată – ce poate fi mai frumos de atât? Ia-ți și cei mai buni prieteni dacă vrei să ai parte de amintiri speciale și experiențe demne de povestit mai departe.

Avantajele mersului cu autorulota la festival

Nu te-ai hotărât încă în privința transportului la festival? Alternativa unei autorulote de vanzare este o idee destul de practică, tocmai pentru că oferă avantaje diverse:

  • Îți permite să economisești sume importante de bani – Să mergi la festival cu o autorulota de vanzare poate fi mai ieftin decât să te cazezi la hoteluri sau pensiuni, mai ales dacă ți-ai luat bilet pentru mai multe zile. Gândește-te numai cât te poate duce o cazare la Untold. De asemenea, tocmai pentru că autorulotele sunt dotate cu facilități diverse, te vei bucura de confort sporit.
  • Vei avea mai mult timp pentru distracție – Datorită ambientului plăcut asigurat de autorulota de vanzare, poți petrece mai mult timp la festival. Te vei bucura mai mult ca sigur de toate evenimentele și activitățile planificate, fără a fi presat/ă să ajungi cât mai repede la cazare.
  • Îți poți face prieteni noi – Mersul la festival cu autorulota îți oferă oportunitatea de a întâlni și a socializa cu alți participanți. Poți lega prietenii noi și să împărtășești experiențe și povești de călătorie cu alți iubitori ai festivalurilor.
  • Ai parte de un program flexibil – Nu trebuie să depinzi de check-in-ul sau check-out-ul impus de hotel. Poți schimba programul și planurile în timpul festivalului, dacă dorești să participi la evenimente neașteptate sau să explorezi și alte locuri din jurul zonei festivalului.
  • Dispui de un spațiu generos pentru echipament și provizii – O autorulota de vanzare îți permite să transporți cu ușurință toate elementele ideale unei experiențe reușite. Poți lua cu tine scaune pliabile, umbrele, mese de picnic și alte obiecte esențiale.

Ești gata să te distrezi la unele dintre cele mai apreciate festivaluri din România? Fă-ți bagajele și planifică-ți călătoria în funcție de preferințe!

Nu rata

Recomandari