Îngrijire în 5 PAȘI – Ce ritualuri poți adopta pentru a-ți păstra frumusețea și sănătatea

4 min read

Femeile moderne știu cât de importantă este îngrijirea corporală zilnică. Însă, de multe ori, timpul nu permite un răsfăț ca la carte. Există însă câteva soluții la îndemână pentru ca lucrurile să fie simplificate și utile în egală măsură. În rândurile ce urmează poți descoperi 5 trucuri  extrem de benefice pentru tine și care ar putea să îți fie de folos pentru îngrijirea de zi cu zi, fără să petreci prea mult timp în fața oglinzii. 

Iată câteva recomandări de îngrijire și înfrumusețare pentru a fi mereu radiantă si plină de vitalitate

1. Multă hidratare pentru corp

Pielea își pierde elasticitatea și caracteristicile, odată cu înaintarea în timp. De aceea, este foarte important să îi oferi hidratarea de care are nevoie, în fiecare zi. Și oricât de obosită te-ai simți, nu trece peste ritualul zilnic de îngrijire a pielii și încearcă să folosești cremele optime, cu texturi lejere, pentru fermitate și un aspect uniform. În acest sens, poți opta pentru Aha Body Lotion RNW de pe 24beauty.ro și să te răsfeți cu această loțiune hidratantă în fiecare zi. Astfel, te vei asigura că pielea ta îți va mulțumi, iar tu te vei bucura de aspectul mult dorit.

2. Tenul tău, mereu luminos

Chipul este, probabil, primul care arată semnele trecerii anilor. Cu siguranță că orice femeie dorește să evite acest lucru pe cât posibil. Însă ce poți face în acest sens? Poți alege sa folosești creme și seruri hidratante care oferă luminozitate și strălucire tenului. 

Odată îndepărtat machiajul, se poate folosi un tonic pentru o curățare aprofundată. Urmează serurile pe bază de retinol și acid hialuronic, care pot susține fermitatea pielii feței. Ritualul se poate încheia cu folosirea unei creme hidratante de zi sau de noapte, iar totul nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute.

3. Și mâinile au nevoie de atenție

Asemenea tenului, mâinile trădează, de cele mai multe ori, vârsta din buletin. Neplăcutele pete maronii apar pe pielea mâinilor atunci când ți-e lumea mai dragă, însă, acest fenomen poate fi întârziat cu o îngrijire zilnică. 

Chiar dacă folosești loțiuni hidratante pentru corp, există și creme speciale pentru mâini, ce pot fi utilizate în fiecare zi, de câteva ori. Un plus de răsfăț este tratamentul cu parafină pe care îl poți face o dată pe săptămână, dacă ai drum la salonul de manichiură.

4. Un răsfăț pentru picioare

De cele mai multe ori, îngrijirea picioarelor este lăsată pe ultimul loc, fie din pricina oboselii, fie din lipsa timpului sau a chefului. Nu trebuie să fii mereu cu zecile de creme pe picioare, este suficient să faci un ritual săptămânal, de 10-20 de minute în care să folosești loțiuni hidratante după o baie relaxantă.

5. O masca hidratantă de păr, o dată pe săptămână

Un alt truc de înfrumusețare pentru doamnele și domnișoarele care vor să își facă un ritual de îngrijire și să îl respecte pe cât posibil se referă la măștile de hidratare pentru păr. Fie că sunt făcute acasă, fie că sunt cumpărate din magazine de specialitate, măștile pentru podoaba capilară oferă un aport de vitamine și minerale destul de ridicat, mai ales dacă sunt folosite în mod periodic. Este suficient să îți faci o mască hidratantă o dată pe săptămână, ca părul tău să vibreze de sănătate și strălucire.

Așadar, este destul de simplu să adopți câteva trucuri de înfrumusețare pentru îngrijirea de zi cu zi. Optimizează-ți timpul și acordă-ți atenție atât cât să îți mulțumești corpul cu hidratare și răsfăț pe măsură.

Sursă foto: Pexels.com

Nu rata

Recomandari