Cum a cuprins in brate Bunavestire Timisoara… Si s-a deschis si Targul de Pasti! La Ploiesti de ce e cu totul ALTFEL?

Estimated read time 2 min read


AZI LA TIMIȘOARA: De Bunavestire, doamnelor și domnișoarelor care au trecut la orele amiezii prin centrul orașului li s-au oferit crini de către fetițe costumate în îngerași, ca ca simbol  al speranței. Arhanghelul Gavriil este reprezentat în iconografie ca purtând în mână o floare de crin alb, pe care îl oferă Fecioarei Maria, ca simbol al purităţii, al bucuriei şi binecuvântării, pentru că el aduce vestea cea bună a întrupării Fiului lui Dumnezeu. Momentul a coincis cu deschiderea Târgului de Paști, care va fi deschis până în 18 aprilie.

Cât de emoționant! Cât de inspirat! Să ți se facă primăvară în suflet, cu adevărat! Și… nimeni n-a sărit să țipe că „să fie lăsată lumea în pace cu atâta religiozitate, credință „și-alte alea”. Nimeni nu s-a revoltat, nimeni n-a strâmbat din nas, așa, a superioritate și modernism împins peste limita decenței, nimeni nu s-a simțit deranjat. Sărbătoarea a cuprins în brațe minunata metropolă de pe malurile Begăi. Și, iată, s-a deschis și Târgul de Paști. Că ei, acolo, au AȘA CEVA! Nu… ca la noi, la Ploiești!

Imagini: Best of Timişoara

Articolul Cum a cuprins in brate Bunavestire Timisoara… Si s-a deschis si Targul de Pasti! La Ploiesti de ce e cu totul ALTFEL? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Nu rata

Recomandari