Nationala de fotbal feminin a Romaniei, la primul meci din 2023 pe stadionul Arcul de Triumf; de unde se pot lua si cat costa biletele

2 min read

Echipa nationala de fotbal a Romaniei revine pe stadionul ”Arcul de Triumf” în meciurile de pregătire a noii competiții europene, care va debuta în această toamnă, UEFA Nations League. Primul meci din 2023 pe teren propriu al tricolorelor se va disputa pe cocheta arenă bucureșteană ”Arcul de Triumf”, partida amicală cu Maroc fiind programată marți, 11 aprilie, de la ora 20:30!

Biletele pentru acest meci au prețul general de 10 RON în tribune și 150 RON acces VIPBiletele sunt disponibile pe bilete.frf.ro și în aplicația Fan Arena by FRF. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Articolul Nationala de fotbal feminin a Romaniei, la primul meci din 2023 pe stadionul Arcul de Triumf; de unde se pot lua si cat costa biletele apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

Nu rata

Recomandari